QUI I ON SOM

Sorgits oficialment l’octubre de l’any passat, som un grup de gent que ens uneix una gran passió per l’Scrabble. Ara aquest joc és més conegut com a “Apalabrados”, però la idea és la mateixa; enfrontar-nos un contra l’altre, amb 7 lletres al davant, i buscar la paraula que doni més punts per situar-la estratègicament al taulell (-). Barreja d’estratègia i habilitat per “veure” paraules, i un puntet de sort; és tot el que us cal per jugar i gaudir amb l’Scrabble.

Encara que sembli estrany, hi ha clubs d’Scrabble per tota la geografia de parla catalana, incloses les illes, i mou tanta gent que fins i tot hi ha una lliga i tornejos oficials amb bons trofeus i premis, i hi juga activament gent tant coneguda com el mateix Marius Serra.

Celrà té l’honor d’albergar el primer club d’Scrabble en català de les comarques gironines, i, compromesos amb la nostra llengua, col·laborem activament amb els Voluntaris per la Llengua i el Consorci de Normalització Lingüística.

El proper 23 de maig des del nostre Club, organitzem el primer torneig oficial a Celrà i vindrà gent de tot Catalunya per buscar el podi.

Durant aquesta Festa Major, el dia 2 de maig farem unes portes obertes, pot venir qui vulgui… de 10:00 a 13:00.

Durant la resta de l’any, ens reunim cada divendres a partir de les 18:00 al Centre Cívic, i tenim gent de totes les edats, des de 9 a 99 anys; tothom pot jugar a Scrabble. També podeu trobar-nos a https://scrabblecelra.wordpress.com scrabblecelra@gmail.com i http://www.facebook.com/scrabblecelra.

Curiosos i amants de les paraules que ens esteu llegint, animeu-vos a venir i provar-ho: el repte de jugar a Scrabble no us deixarà indiferents. Us esperem amb moltes ganes!

Per acabar, aquí teniu un petit desafiament: amb aquestes 7 lletres, podeu trobar fins a 6 paraules. Les lletres son ALRETAS. Us engresqueu a trobar-les??

Normalment al Centre Cívic la Fàbrica de Celrà, tots els Divendres a partir de les sis.

pcsart2

Solució: alertas, relatas, saltare, talares, telaras, alteras.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s